English Svenska
Meny
Kategorier
Matris/Gröda

Tjänster

Intertek ScanBi Diagnostics erbjuder service inom tre områden: Livsmedel & Foder, Förädling & Bioteknik, samt Konsulttjänster. Analystjänster utförs på produkter i hela livsmedelskedjan, från det primära förädlingsmaterialet till den slutliga livsmedelsprodukten. Vi har mer än 10 års erfarenhet och är specialiserade på att leverera tjänster och service av högsta kvalitet. Intertek ScanBi Diagnostics är ackrediterade enligt ISO17025 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Till vänster på denna sida hittar du vår analyskatalog med de kategorier av tester som vi erbjuder. Du kan även söka efter tester anpassade efter en specifik matris/gröda eller göra en fritext-sökning i vårt sortiment. För all service gäller Intertek Allmänna vilkor.

Globalt nätverk med lokal förankring 

Hittar du inte vad du söker så samarbetar vi med våra kollegor inom Intertek runt om i världen. Vi levererar resurser från hela världen genom en enda lokal kontakt. Genom vårt stora nätverk av analyslaboratorier i Asien, Nordamerika och Europa kan vi erbjuda en komplett test- och analyslösning.

Powered by Talex e-handelssystem